Turn-Challenge

Omdat er voorlopig nog geen turntrainingen gegeven kunnen worden, hebben turn-trainers iets bedacht om iedereen toch in beweging te houden: de Turn-Challenge!

Iedere week zal er een nieuwe challenge in jullie (onze leden) mailbox verschijnen en op deze website geplaatst worden, waar jullie aan mee kunnen doen! Aan het eind van de week zal van alle inzendingen een fotocollage gemaakt worden en gepubliceerd worden op onze website. De challenge is als volgt: stuur de leukste, gekste of tofste foto van de betreffende challenge op voor zondag 20:00u van die betreffende week op naar: challenge@olympia-haastrecht.nl .

4e opdracht: (inzenden t/m zondag 26 april)

De vierde challenge is de (spreid)hoeksteun-challenge. Dus stuur de leukste, gekste of tofste foto van jouw hoeksteun op naar: challenge@olympia-haastrecht.nl. Inzenden kan tot en met zondag 26 april. Probeer er een leuke foto van te maken! Waar voer jij de challenge uit?

Resultaat 3e opdracht : Bruggetje-Challenge

Op basis van de inzendingen is de volgende fotocollage samengesteld

3e opdracht: (inzenden t/m zondag 19 april)

De derde challenge is de bruggetje-challenge. Dus stuur de leukste, gekste of tofste foto van jouw bruggetje op naar: challenge@olympia-haastrecht.nl. Inzenden kan tot en met zondag 19 april. Probeer er een leuke foto van te maken!


Resultaat 2e opdracht : Spreidsprong-Challenge

Op basis van de inzendingen is de volgende fotocollage samengesteld

2e opdracht: (inzenden t/m zondag 12 april)

De tweede challenge is de spreidsprong-challenge. Dus stuur de leukste, gekste of tofste foto van jouw spreidsprong op naar: challenge@olympia-haastrecht.nl . Inzenden kan tot en met zondag 12 april. Een tikje bewogen foto's maakt niet uit...! Heb je de spreidssprong nog niet volledig onder de knie? Geen probleem! Een foto met een goede poging volstaat ook.


Resultaat 1e opdracht : Handstand-Challenge

Op basis van de inzendingen is de volgende fotocollage samengesteld

1e opdracht: (inzenden t/m vrijdag 3 april)

De allereerste challenge is de handstand-challenge. Dus stuur de leukste, gekste of tofste foto van jouw handstand op voor vrijdag 3 april (12:00 uur) op naar: challenge@olympia-haastrecht.nl. Heb je de handstand nog niet onder de knie? Geen probleem! Een foto met hulp of een handstand tegen de muur mag natuurlijk ook.