Lessen

Hier vindt u een overzicht van de lessen die gegeven wordt bij Olympia. 

Er is altijd wel iets te doen!

Gym

Gym begint al op vroege leeftijd bij Olympia!  De allerkleinsten (circa  3 - 5 jaar) van Haastrecht e.o. gymmen bij Olympia. Eerst wordt er lekker warm gedanst op de leukste kinderliedjes. Als de kinderen zijn warm gedanst wordt er al een begin gemaakt om de kneepjes van de gym aan te leren. 

Of ben je tussen de 5 en 7 jaar? Ook dan ben je welkom in de les van Danique.     

                                     

Gym/turnen

Ben je tussen de 7 en 10 jaar dan gaat het gymmen meer richting turnen? Ook dan is de sporthal geopend voor jou. 

Ben je 10+ dan kom je een uur later. Allerlei turntoestellen staan voor jullie klaar! Van balk en kast tot brug en vloer, maar ook de altijd leuke met lucht gevulde tumblingbaan!

Je krijgt les van DaniĆ«lle.    


Dans 

Olympia Haastrecht biedt ook leuke lessen dans aan! Of je net begint met dansen of al jaren ervaring hebt, bij Olympia kun je lekker dansen. 

Je oefent met een groep leeftijdsgenoten, sta jij ook in de spotlights bij de uitvoering? 

Kijk voor meer info hier.
Power Yoga

Op de dinsdagavond van 20.15 uur tot 21.30 uur kan er bij Bianca weer intensief Yoga beoefend worden. Bij Power-Yoga ligt de nadruk meer op de oefeningen dan op de meditatie. Deze vorm van Yoga is dan ook een stuk intensiever dan veel andere Yoga vormen.       Fit4all

Tijdens deze stevige lessen van Wendy, gaan de dames en heren van alle leeftijden, best wel zweten! Op dinsdag van 19.00 uur tot 20.00 uur kun je hieraan meedoen. Met een voldaan gevoel ga je weer lekker naar huis om weer op te laden voor de volgende les!

Wendy stemt de oefeningen af op elk niveau en gebruikt diverse materialen om de conditie en kracht te verbeteren.


Voor het complete lesoverzicht, klik hier