Activiteiten kalender

Rabo Sportactie
Wij zijn als gymvereniging aangesloten bij het KNGU en deze weer bij het NOC-NSF.
Voor de leden die bij de Rabobank bankieren, heeft Rabobank een mooie sportactie: nu €125 retour op de contributie voor 2023/2024.

Aanvraag
Als je klant bent bij Rabobank en jouw zoon of dochter is in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar, met een Rabo Jongerenrekening, die actief gebruikt wordt, dan kun je een aanvraag doen. 
Kijk voor de actievoorwaarden op de Rabo app > Producten > Sportactie

Let op: dit betreft een actie van de Rabobank, als je aanvullende vragen hebt kun je bij jouw bank terecht. Wij kunnen je hiermee niet verder helpen.

------------------------------------------------------------------------------------

Jaarlijkse wedstrijden Olympia Haastrecht - zaterdag 8 juni jl.

De onderlinge gymnastiekwedstrijden vonden plaats bij Olympia in sporthal Concordia in Haastrecht. Er deden maar liefst 65 meisjes mee!

Eerste deel van de ochtend
40 meisjes in de leeftijd van 5-9 jaar deden hun uiterste best om hun oefening te laten zien op de onderdelen brug, balk, vloer en sprong. Zij lieten dit zien aan een deskundige jury en aan het publiek dat vooral bestond uit familie en vrienden. Na afloop ontvingen zij een diploma en medaille. 

Tweede deel ochtend
Om half 11 startte het tweede deel, met 25 meisjes in de leeftijd van 10-17 jaar die in groepsverband het beste van zichzelf lieten zien op dezelfde vier onderdelen. Ook zij ontvingen een diploma en medaille. Het was al met al een geslaagde ochtend waarin het plezier met elkaar voorop stond!