125-jarig jubileum

Gym- en dansvereniging Olympia Haastrecht is in het jaar 1898 opgericht, wat betekent dat deze mooie vereniging dit jaar 125 jaar bestaat! We grijpen dat heugelijke feit aan om gedurende 2023 wat evenementen te organiseren. 


Op woensdag 22 februari 2023 organiseert Olympia voor de jeugd (vanaf 7 jaar) een te gek uitje naar Jumpsquare in Gouda (Het grootste trampolinepark van Nederland)! Van 18.00 tot 19.00u heb je de gelegenheid om te springen op de trampolines, je mooiste kunsten uit te proberen en dat te laten zien aan je vrienden en vriendinnen. Kijk op www.jumpsquaregouda.nl om een idee te krijgen van de trampolines waar je je op kunt uitleven!


Op zaterdag 18 maart 2023 organiseert Olympia in samenwerking met Jeugdcircus Acrobatico voor alle jeugdleden een superleuke circus-workshop! Onder begeleiding van meerdere professionele trainers gaan we leren draadlopen, aan acrobatiek doen, touwtje springen, hoepelen en/of circusmix (jongleren, diabolo, bordje-stokje, etc).


Op vrijdagavond 25 augustus 2023 (i.p.v. eerder gecommuniceerde 23 juni 2023) wordt er in het kader van het 125-jarig jubileum van Olympia een dansfeest georganiseerd in de Thuishaven. Vanaf 19:00u tot ongeveer 21:00u kan er op muziek gedanst worden. De muziek wordt verzorgd door een DJ. De Entree is gratis en ook limonade en chips hoeven niet betaald te worden. (Eventueel andere consumptie dienen wel afgerekend te worden).


Meer zal volgen...


Op zaterdag 4 november 2023 zal de grote jubileumshow plaats gaan vinden. Wat er zoal staat te gebeuren blijft nog een verrassing, maar de voorbereidingen zijn al in gang gezet. ....