Over de trainsters bij Olympia


Daniëlle (gym-/turnen) 

Hallo allemaal! Mijn naam is Daniëlle, ik ben 24 jaar en woon in Gouda. Ik geef nu al een aantal jaar les bij Olympia. Ik heb dansles en gymles gegeven. Op dit moment geef ik op woensdagen met veel plezier gymles aan jongens en meisjes in de leeftijd vanaf ongeveer 8 jaar. Zelf heb ik aan turnen, ritmisch gym, jazzdans, streetdance en acrogym gedaan. Dat laatste heb ik tot mijn 21e gedaan en op dit moment doe ik aan fitness en voetbal. Afgelopen jaar heb ik de bachelor Beleid, Management & Gezondheidszorg behaald en ik ga nu de deeltijd master Zorgmanagement doen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast werk ik als junior projectcoördinator bij Kwintes, een GGZ zorgaanbieder en geef ik ook gymlessen bij Velocitas Gouda. Wat ik zo leuk vind aan gymles geven? Kinderen de sport leren die ik zelf zo leuk en divers vind en het plezier die ze daarvan hebben beleven! 

Danique (gym-/turnen)

Hoi ik ben Danique, ik ben 18 jaar en woon in Haastrecht. Ik geef al een tijd gymlessen bij vereniging Olympia. Ik ben begonnen met het assisteren en tegenwoordig ben ik ook trainster. Op dit moment geef ik de gymlessen aan kinderen van 3-7 jaar en op aan de wedstrijdgroep. Ik ben ook regelmatig te vinden bij de groepen die op woensdag trainen.
Op dit moment zit ik in mijn 1e jaar pabo op hogeschool Utrecht waar ik een extra richting heb gekozen voor sport. Hier krijg ik elke week les in hoe je met kinderen kunt sporten en dit kan ik ook goed gebruiken tijdens de gymlessen.
Ik vind het erg leuk om alle kinderen te helpen bij deze leuke sport en doe dit dan ook met veel plezier. Laten we er weer een leuk en gezellig jaar van maken met zijn allen!

Wendy (fit4all)

Op deze manier wil ik mij even kort voorstellen. Mijn naam is Wendy, 36 lentes jong, moeder van een prachtdochter van 6 en woonachtig in Haastrecht. Via onze dochter ben ik in aanraking gekomen met Olympia en zo is mij gevraagd de sportlessen voor Fit4all op dinsdag te verzorgen. Ik geef de lessen Fit4all sinds een jaar met plezier. Hiernaast werk ik overdag op kantoor, en geef ook Bootcamp trainingen bij Gezond Gouds in Gouda, dit is tevens hoe ik ben begonnen met het verzorgen van trainingen. Ik volg momenteel een opleiding tot sportmasseur en hou zelf erg van buitensporten; hardlopen door de polder, racefietsen en uiteraard zelf bootcamp trainingen volgen. Lijkt het je leuk eens een lesje mee te pakken? Voel je welkom!

Leticia (dansen)

Hoi ik ben Leticia, 30 jaar en ik woon en studeer in Arnhem. Ik volg de opleiding docent dans op ArtEZ in Arnhem en vindt dansles geven superleuk om te doen. Ik geef vanaf vorig seizoen dansles bij Olympia. Kinderdans aan kinderen tussen de 4 t/m 6 jaar, streetdance aan de groepen 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Ik denk dat het niet moeilijk is om te raden wat mijn hobby is, ja dansen! Maar ik heb ook andere hobby's zoals lezen, naar misdaadseries kijken zoals Midsomer Murders, Death in Paradise of komedie series zoals Modern Family, muziek en sporten. Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe dansseizoen en dat we allemaal voor ons plezier lekker mogen en kunnen dansen!

Daphne (dansen)

Hoi allemaal, ik ben Daphne en ben 19 jaar. Ik woon in Haastrecht en geef dansles in Haastrecht. Daarnaast ben ik ook nog kapster. Ik ben zelf als kind bij vereniging Olympia begonnen met dansen. Toen ik gestopt was, miste ik het dansen toch best wel! En ben toen zelf les gaan geven. Dat doe ik nu sinds de zomer van 2018. Ik vind het heel leuk om de meiden les te geven. Ze zijn allemaal erg gemotiveerd. En heel gezellig!

Bianca (power yoga)

Volgt nog ...