Over de trainsters bij Olympia


DaniĆ«lle (gym-/turnen) 

Hallo allemaal! Mijn naam is DaniĆ«lle, ik ben 26 jaar en woon in Gouda. Ik geef sinds 2014 les bij Olympia. Ik heb dansles en gymles gegeven. Op dit moment geef ik op woensdagen met veel plezier gymles aan kinderen in de leeftijd vanaf 3 tot en met ongeveer 16 jaar. Zelf heb ik aan turnen, ritmisch gym, jazzdans, streetdance en acrogym gedaan. Op dit moment doe ik aan crossfit. Ik heb Zorgmanagement gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en ik werk als beleidsmedewerker bij de Nederlandse Zorgautoriteit. Wat ik zo leuk vind aan gymles geven? Kinderen de sport leren die ik zelf zo leuk en divers vind en het plezier zien als ze weer wat nieuws hebben geleerd.


Danique (gym-/turnen)

Hallo allemaal, mijn naam is Danique van Zijl en ik ben 19 jaar. Ik woon in Haastrecht en ik ben hier zelf ook begonnen met turnen. Ik vond de sport zo leuk dat ik ook turntrainingen ben gaan geven. Ik geef nu de turntrainingen in Haastrecht aan de wedstrijdgroep en dit doe ik met veel plezier. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de Pabo aan de Hogeschool Utrecht. Hierbij volg ik een extra richting sport waarbij ik elke week les krijg hoe ik gymlessen op scholen kan geven en hoe je met de kinderen kunt sporten. Zelf heb ik altijd op turnen gezeten maar hier ben ik mee gestopt en nu zit ik op voetbal. Ik vind het erg leuk om alle kinderen te helpen bij deze leuke sport en doe dit dan ook met veel plezier. Laten we er weer een leuk en gezellig jaar van maken met zijn allen!


Wendy (fit4all)

Op deze manier wil ik mij even kort voorstellen. Mijn naam is Wendy, 36 lentes jong, moeder van een prachtdochter van 6 en woonachtig in Haastrecht. Via onze dochter ben ik in aanraking gekomen met Olympia en zo is mij gevraagd de sportlessen voor Fit4all op dinsdag te verzorgen. Ik geef de lessen Fit4all sinds een jaar met plezier. Hiernaast werk ik overdag op kantoor, en geef ook Bootcamp trainingen bij Gezond Gouds in Gouda, dit is tevens hoe ik ben begonnen met het verzorgen van trainingen. Ik volg momenteel een opleiding tot sportmasseur en hou zelf erg van buitensporten; hardlopen door de polder, racefietsen en uiteraard zelf bootcamp trainingen volgen. Lijkt het je leuk eens een lesje mee te pakken? Voel je welkom!


Anna (dans)

Heeyy, ik ben Anna ik ben 13 jaar en zit nu in 3 vwo. Ik geef dansles bij Olympia, zelf zit ik al vanaf mijn 5de bij Olympia op dansen en help ik sinds een paar jaar bij de gym van Olympia. Ook zit ik in Oudewater op dansen bij studio Max dance, daar doe ik moderne dans en zit ik in een van de 4 wedstrijdgroepen. Ik doe met mij team wedstrijden door het hele land wat ik super leuk vind om te doen! Nu geef ik ook dansles aan de jongste 2 groepen van Olympia op dinsdagavond, ik vind dat super leuk om te doen! Later wil ik heel graag een eigen dansschool starten, ik dans namelijk altijd en vind het zo leuk dat ik er later mijn baan van wil maken! 


Anne (dans & zumba dans)

Hallo, ik ben Anne, moeder van twee meiden. Naast moeder zijn, werk ik parttime en sinds de zomer 2021 geef ik zumbales voor Olympia aan twee groepen. Ik ben op 5-jarige leeftijd begonnen met dansen bij vereniging Olympia, daarna ben ik mijn zus gaan helpen met les geven en uiteindelijk ben ik zelf les gaan geven aan kinderen van rond de tien jaar. Ik heb zelf ook in meerdere dansstijlen les gevolgd. Denk aan: house dance, stijldansen, afro dance en zumba. Ik heb een tijdje in Rotterdam gewoond, maar ben sinds december 2019 weer terug gekomen naar Haastrecht. Er was weinig aanbod voor dansen voor volwassenen, daarom ben ik op het idee gekomen om hier in Haastrecht zumbales te geven. Gooi die heupjes maar lekker los!


Bianca (power yoga)

Volgt nog ...