Over de trainsters bij Olympia


DaniĆ«lle (gym-/turnen) 

Hallo allemaal! Mijn naam is DaniĆ«lle, ik ben 26 jaar en woon in Gouda. Ik geef sinds 2014 les bij Olympia. Ik heb dansles en gymles gegeven. Op dit moment geef ik op woensdagen met veel plezier gymles aan kinderen in de leeftijd vanaf 3 tot en met ongeveer 16 jaar. Zelf heb ik aan turnen, ritmisch gym, jazzdans, streetdance en acrogym gedaan. Op dit moment doe ik aan crossfit. Ik heb Zorgmanagement gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en ik werk als beleidsmedewerker bij de Nederlandse Zorgautoriteit. Wat ik zo leuk vind aan gymles geven? Kinderen de sport leren die ik zelf zo leuk en divers vind en het plezier zien als ze weer wat nieuws hebben geleerd.

Danique (gym-/turnen)

Hallo allemaal, mijn naam is Danique van Zijl en ik ben 19 jaar. Ik woon in Haastrecht en ik ben hier zelf ook begonnen met turnen. Ik vond de sport zo leuk dat ik ook turntrainingen ben gaan geven. Ik geef nu de turntrainingen in Haastrecht aan de wedstrijdgroep en dit doe ik met veel plezier. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de Pabo aan de Hogeschool Utrecht. Hierbij volg ik een extra richting sport waarbij ik elke week les krijg hoe ik gymlessen op scholen kan geven en hoe je met de kinderen kunt sporten. Zelf heb ik altijd op turnen gezeten maar hier ben ik mee gestopt en nu zit ik op voetbal. Ik vind het erg leuk om alle kinderen te helpen bij deze leuke sport en doe dit dan ook met veel plezier. Laten we er weer een leuk en gezellig jaar van maken met zijn allen!

Wendy (fit4all)

Op deze manier wil ik mij even kort voorstellen. Mijn naam is Wendy, 36 lentes jong, moeder van een prachtdochter van 6 en woonachtig in Haastrecht. Via onze dochter ben ik in aanraking gekomen met Olympia en zo is mij gevraagd de sportlessen voor Fit4all op dinsdag te verzorgen. Ik geef de lessen Fit4all sinds een jaar met plezier. Hiernaast werk ik overdag op kantoor, en geef ook Bootcamp trainingen bij Gezond Gouds in Gouda, dit is tevens hoe ik ben begonnen met het verzorgen van trainingen. Ik volg momenteel een opleiding tot sportmasseur en hou zelf erg van buitensporten; hardlopen door de polder, racefietsen en uiteraard zelf bootcamp trainingen volgen. Lijkt het je leuk eens een lesje mee te pakken? Voel je welkom!

Leticia (dansen)

Hoi ik ben Leticia, 30 jaar en ik woon en studeer in Arnhem. Ik volg de opleiding docent dans op ArtEZ in Arnhem en vindt dansles geven superleuk om te doen. Ik geef vanaf vorig seizoen dansles bij Olympia. Kinderdans aan kinderen tussen de 4 t/m 6 jaar, streetdance aan de groepen 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Ik denk dat het niet moeilijk is om te raden wat mijn hobby is, ja dansen! Maar ik heb ook andere hobby's zoals lezen, naar misdaadseries kijken zoals Midsomer Murders, Death in Paradise of komedie series zoals Modern Family, muziek en sporten. Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe dansseizoen en dat we allemaal voor ons plezier lekker mogen en kunnen dansen!

Daphne (dansen)

Hoi allemaal, ik ben Daphne en ben 19 jaar. Ik woon in Haastrecht en geef dansles in Haastrecht. Daarnaast ben ik ook nog kapster. Ik ben zelf als kind bij vereniging Olympia begonnen met dansen. Toen ik gestopt was, miste ik het dansen toch best wel! En ben toen zelf les gaan geven. Dat doe ik nu sinds de zomer van 2018. Ik vind het heel leuk om de meiden les te geven. Ze zijn allemaal erg gemotiveerd. En heel gezellig!

Anna Overbeek (zumba dans)

Volgt nog ...

Bianca (power yoga)

Volgt nog ...