Over de trainsters bij Olympia


Daniëlle (gym-/turnen) 

Hallo allemaal! Mijn naam is Daniëlle, ik ben 24 jaar en woon in Gouda. Ik geef nu al een aantal jaar les bij Olympia. Ik heb dansles en gymles gegeven. Op dit moment geef ik op woensdagen met veel plezier gymles aan jongens en meisjes in de leeftijd van 3-18 jaar. Zelf heb ik aan turnen, ritmisch gym, jazzdans, streetdance en acrogym gedaan. Dat laatste heb ik tot mijn 21e gedaan en op dit moment doe ik aan fitness en voetbal. Afgelopen jaar heb ik de bachelor Beleid, Management & Gezondheidszorg behaald en ik ga nu de deeltijd master Zorgmanagement doen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast werk ik als junior projectcoördinator bij Kwintes, een GGZ zorgaanbieder en geef ik ook gymlessen bij Velocitas Gouda. Wat ik zo leuk vind aan gymles geven? Kinderen de sport leren die ik zelf zo leuk en divers vind en het plezier die ze daarvan hebben beleven! 

Wendy (fit4all)

Op deze manier wil ik mij even kort voorstellen. Mijn naam is Wendy, 36 lentes jong, moeder van een prachtdochter van 6 en woonachtig in Haastrecht. Via onze dochter ben ik in aanraking gekomen met Olympia en zo is mij gevraagd de sportlessen voor Fit4all op dinsdag te verzorgen. Ik geef de lessen Fit4all sinds een jaar met plezier. Hiernaast werk ik overdag op kantoor, en geef ook Bootcamp trainingen bij Gezond Gouds in Gouda, dit is tevens hoe ik ben begonnen met het verzorgen van trainingen. Ik volg momenteel een opleiding tot sportmasseur en hou zelf erg van buitensporten; hardlopen door de polder, racefietsen en uiteraard zelf bootcamp trainingen volgen. Lijkt het je leuk eens een lesje mee te pakken? Voel je welkom!

Nienke (dansen)

Hallo! Mijn naam is Nienke, ik ben 18 jaar en woon in Haastrecht. Ik geef nu met veel plezier 3 jaar dansles op de vereniging Olympia. Ik heb een tijdje de jongsten van de vereniging dansles gegeven, maar nu geef ik 2 jaar lang dansles aan de leeftijd van 11 t/m 15 jaar. Ik volg de opleiding sport en bewegen niveau 4 op het ROC Mondriaan in Den Haag. Hier leer ik onder andere hoe ik voor een klas moet staan en moet lesgeven aan een grote groep mensen. Het dansles geven helpt mij enorm met mijn opleiding en ik beleef er ook nog eens veel plezier aan! Vroeger heb ik gedanst bij Olympia van mijn 6e tot dat ik 10 jaar was. Ook heb ik vele andere sporten beoefend, maar uiteindelijk is het voetbal geworden. Dit doe ik sinds mijn 11e en ik beleef hier samen met mijn team veel plezier mee. Verder werk ik bij de Vlisterstee, een horeca bedrijf in de Vlist en houd ik van uitgaan met mijn vrienden. Ik hoop samen met de kinderen er een leuke, feestelijke, maar ook leerzame tijd van te maken!

Leticia (dansen)

Hoi ik ben Leticia, 30 jaar en ik woon en studeer in Arnhem. Ik volg de opleiding docent dans op ArtEZ in Arnhem en vindt dansles geven superleuk om te doen. Ik geef vanaf vorig seizoen dansles bij Olympia. Kinderdans aan kinderen tussen de 4 t/m 6 jaar, streetdance aan de groepen 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Ik denk dat het niet moeilijk is om te raden wat mijn hobby is, ja dansen! Maar ik heb ook andere hobby's zoals lezen, naar misdaadseries kijken zoals Midsomer Murders, Death in Paradise of komedie series zoals Modern Family, muziek en sporten. Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe dansseizoen en dat we allemaal voor ons plezier lekker mogen en kunnen dansen!

Daphne (dansen)

Volgt nog ...


Bianca (power yoga)

Volgt nog ...