Over de trainsters bij Olympia


Daniëlle (gym-/turnen) 

Hallo allemaal! Mijn naam is Daniëlle, ik ben 26 jaar en woon in Gouda. Ik geef sinds 2014 les bij Olympia. Ik heb dansles en gymles gegeven. Op dit moment geef ik op woensdagen met veel plezier gymles aan kinderen in de leeftijd vanaf 3 tot en met ongeveer 16 jaar. Zelf heb ik aan turnen, ritmisch gym, jazzdans, streetdance en acrogym gedaan. Op dit moment doe ik aan crossfit. Ik heb Zorgmanagement gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en ik werk als beleidsmedewerker bij de Nederlandse Zorgautoriteit. Wat ik zo leuk vind aan gymles geven? Kinderen de sport leren die ik zelf zo leuk en divers vind en het plezier zien als ze weer wat nieuws hebben geleerd.


Danique (gym-/turnen)

Hallo allemaal, mijn naam is Danique van Zijl en ik ben 19 jaar. Ik woon in Haastrecht en ik ben hier zelf ook begonnen met turnen. Ik vond de sport zo leuk dat ik ook turntrainingen ben gaan geven. Ik geef nu de turntrainingen in Haastrecht aan de wedstrijdgroep en dit doe ik met veel plezier. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de Pabo aan de Hogeschool Utrecht. Hierbij volg ik een extra richting sport waarbij ik elke week les krijg hoe ik gymlessen op scholen kan geven en hoe je met de kinderen kunt sporten. Zelf heb ik altijd op turnen gezeten maar hier ben ik mee gestopt en nu zit ik op voetbal. Ik vind het erg leuk om alle kinderen te helpen bij deze leuke sport en doe dit dan ook met veel plezier. Laten we er weer een leuk en gezellig jaar van maken met zijn allen!


Melissa (gym-/turnen)

Hallo, mijn naam is Melissa, 28 jaar, en ik woon sinds 2 jaar in Haastrecht. In het dagelijks leven werk ik als ergotherapeut. Samen met Daniëlle heb ik een aantal jaar terug training gegeven, maar door werk daarmee gestopt. Nu vind ik het nog wel erg leuk om af en toe in te vallen als het kan bij verschillende groepen. Zelf heb ik lang aan turnen gedaan, vervolgens kort aan atletiek en nu volleybal ik nog. Hierdoor zie je in mijn lessen altijd wel iets terug van rennen, springen en draaien. Iedereen kan het, nu de uitdaging om erachter te komen hoe elk lichaam werkt en daar plezier mee te maken. Want plezier door sporten is het mooiste wat er is!


Wendy (fit4all)

Op deze manier wil ik mij even kort voorstellen. Mijn naam is Wendy, 36 lentes jong, moeder van een prachtdochter van 6 en woonachtig in Haastrecht. Via onze dochter ben ik in aanraking gekomen met Olympia en zo is mij gevraagd de sportlessen voor Fit4all op dinsdag te verzorgen. Ik geef de lessen Fit4all sinds een jaar met plezier. Hiernaast werk ik overdag op kantoor, en geef ook Bootcamp trainingen bij Gezond Gouds in Gouda, dit is tevens hoe ik ben begonnen met het verzorgen van trainingen. Ik volg momenteel een opleiding tot sportmasseur en hou zelf erg van buitensporten; hardlopen door de polder, racefietsen en uiteraard zelf bootcamp trainingen volgen. Lijkt het je leuk eens een lesje mee te pakken? Voel je welkom!


Daphne (dansen)

Hoi allemaal, ik ben Daphne en ben 21 jaar. Ik woon in Haastrecht en geef dansles in Haastrecht. Daarnaast ben ik ook nog kapster. Ik ben zelf als kind bij vereniging Olympia begonnen met dansen. Toen ik gestopt was, miste ik het dansen toch best wel! En ben toen zelf les gaan geven. Dat doe ik nu sinds de zomer van 2018. Ik vind het heel leuk om de meiden les te geven. Ze zijn allemaal erg gemotiveerd. En heel gezellig!


Melissa (dansen)

Hoi hoi, mijn naam is Melissa Bras en ik ben 19 jaar. Ik studeer bestuurskunde & overheidsmanagement en ben woonachtig in Haastrecht. Vanaf mijn 6e jaar ben ik begonnen met dansen bij Olympia en sindsdien is mijn passie voor dans ontstaan. Tot mijn 12e jaar heb ik bij Olympia gedanst (streetdance) en daarna ben ik gaan dansen (hiphop) bij Dansstudio Gouda tot 2020. Na een Corona-break ben ik in 2022 weer begonnen met dansen (hiphop) bij Studio Max Dance in Oudewater en heb ik mijn weg weer terug gevonden bij Olympia als dansdocent streetdance. Ik vind het super leuk om te zien hoe enthousiast de leerlingen meedansen en mijn passie aan hun door te geven in de danslessen! 💃


Anne (zumba dans)

Hallo, ik ben Anne, moeder van twee meiden. Naast moeder zijn, werk ik parttime en sinds de zomer 2021 geef ik zumbales voor Olympia aan twee groepen. Ik ben op 5-jarige leeftijd begonnen met dansen bij vereniging Olympia, daarna ben ik mijn zus gaan helpen met les geven en uiteindelijk ben ik zelf les gaan geven aan kinderen van rond de tien jaar. Ik heb zelf ook in meerdere dansstijlen les gevolgd. Denk aan: house dance, stijldansen, afro dance en zumba. Ik heb een tijdje in Rotterdam gewoond, maar ben sinds december 2019 weer terug gekomen naar Haastrecht. Er was weinig aanbod voor dansen voor volwassenen, daarom ben ik op het idee gekomen om hier in Haastrecht zumbales te geven. Gooi die heupjes maar lekker los!


Bianca (power yoga)

Volgt nog ...