Maak kennis met de trainsters bij Olympia.

Wie zijn deze actieve enthousiaste trainsters van de vereniging? Lees meer...

Danielle

Gym / Turnen

Ik geef sinds 2014 les bij Olympia. Zelf heb ik aan turnen, ritmisch gym, jazzdans, streetdance en acrogym gedaan. Ik werk als beleidsmedewerker bij de Nederlandse Zorgautoriteit. Wat ik zo leuk vind aan gymles geven? Kinderen de sport leren die ik zelf zo leuk en divers vind en het plezier zien als ze weer wat nieuws hebben geleerd. 


Anne

Zumba en Dans Teens

Klik hier en begin te typen. Ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet.

Klik hier en begin te typen. Ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet.

Danique

Turnen

Mijn naam is Danique van Zijl en ik woon in Haastrecht, zelf ben ik hier ook begonnen met turnen. Ik vond de sport zo leuk dat ik ook turntrainingen ben gaan geven. Ik geef nu de turntrainingen in Haastrecht aan de turn+groep en dit doe ik met veel plezier. 


Anna

Dans Mini en Kids

Ik ben Anna, ik dans bij studio Max dance in Oudewater. Daar doe ik moderne dans en zit ik in een van de 4 wedstrijdgroepen. Ik doe met mij team wedstrijden door het hele land wat ik super leuk vind om te doen! Nu geef ik dansles aan de jongste 2 groepen van Olympia op woensdag.  

Wendy

Fit4all

Ik geef de lessen Fit4all sinds een jaar met plezier. Hiernaast werk ik overdag op kantoor, en geef ook Bootcamp trainingen bij Gezond Gouds in Gouda, dit is tevens hoe ik ben begonnen met het verzorgen van trainingen. Ik volg momenteel een opleiding tot sportmasseur en hou zelf erg van buitensporten; hardlopen door de polder, racefietsen en uiteraard zelf bootcamp trainingen volgen. Voel je welkom!


Bianca

Power yoga

Ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt.