Corona-maatregelen 


Update 11-05-2021:

De danslessen op dinsdag 11 mei zullen buiten op het schoolplein gegeven worden.Laatst gewijzigd op 02-03-2021

Gym-/turn en danslessen worden vanaf maart weer deels opgestart (in de buitenlucht). Gym voor de allerjongsten, PowerYoga en Fit4all nog niet.

Dans: Vanaf dinsdag 2 maart zijn de danslessen weer live van start gegaan! De lessen moeten wel buiten gegeven worden, dus we hopen op vaak mooi maar vooral droog weer! De lessen worden gegeven op het schoolplein nabij de zandbak. Omdat het nog niet tot 20:00u licht is zal er voor verlichting worden gezorgd. NB: De danslessen die gegeven worden door Leticia worden met één uur vervroegd (zodat Leticia voordat avondklok thuis kan zijn). Nadere informatie is in mail naar de leden gestuurd. 

Gym/Turnen: Vanaf woensdag 3 maart zullen ook de gym-/turnlessen weer opgestart worden. Ook deze lessen worden gegeven in de buitenlucht en wel op het voetbalveld van VVH! . Alle leden hebben hierover een mail ontvangen. De woensdaglessen worden gegeven van 16:15 tot 17:10 en van 17:20 tot 18:15 (i.p.v de gebruikelijke tijden) Helaas start de gym voor de allerjongsten nog niet op, mogelijk over een aantal weken wel. 

PowerYoga / Fit4All: Naar aanleiding van de persconferentie van de ministers Rutte en De Jonge op dinsdag 23 februari j.l. weten we dat de groepslessen voor volwassenen vanaf 28 jaar helaas nog niet opgestart kunnen worden. 

Wanneer het regent zullen de dans-,gym/turn lessen niet doorgaan. Bij twijfelachtig weer wordt uiterlijk 1 uur voor aanvang van de les op deze pagina gecommuniceerd of de lessen doorgaan.