Gym en dans bij Olympia

Gym en dans bij Olympia

Olympia is de vereniging in Haastrecht voor gym, dans, acrogym en fitheidstraining. Sinds 1898. Olympia Haastrecht blijft druk bezig de leukste gym- en dansvereniging van Haastrecht en omstreken te zijn en blijven. Voor jong en oud.

Kleutergym bij OlympiaBewegen is leuk. Met speelse oefeningen leer je wat je lichaam allemaal kan. Vanaf 3 jaar mag je meedoen. Kleutergym wordt gegeven op vrijdagmiddag.

Gym bij Olympia: Aan oudere kinderen geven we les in de basisvaardigheden van gymmen en turnen. Er zijn oefeningen op de vloer en met toestellen. De lessen voor kinderen tot 7 jaar zijn op vrijdagmiddag, voor de oudere kinderen op zaterdagochtend.

Acrogym bij Olympia: Acrogym is een combinatie van gym en acrobatiek. Acrogym is een teamsport. Je leert de goede houding om – op muziek – acrobatische oefeningen te doen. Vanaf ongeveer 7 jaar kan je meedoen op dinsdagavond.

Dans bij Olympia: Of je net begint met dansen of al jaren ervaring hebt, bij Olympia kan je lekker dansen. Je oefent met een groep leeftijdsgenoten voor een aantal uitvoeringen per jaar. Danstrainingen zijn op woensdagavond.

Bewegen voor volwassen bij Olympia: Op dinsdagavond zijn er twee trainingen voor volwassenen: FIT4Wo-Man en Body & Balans. Bij FIT4Wo-Man staan medium actieve bewegingen op muziek centraal. Body & Balans combineert yoga met onder andere tai-chi en pilates.

Onze lessen worden gegeven in de gymzaal aan het Concordiaplein of in de aula van de basisscholen in Haastrecht.