Gymtenue

Na diverse jaren is besloten om te kiezen voor een nieuw gympakje voor de gymnasten. Het voornaamste verschil van het nieuwe gympakje ten opzichte van het oude is vooral de afwezigheid van de lange mouwen. Dat verschil is tevens de hoofdreden geweest om tot dit nieuwe model te komen.

Turnpakje_V466_voorzijdeTurnpakje_V466_achterzijde

 

Het nieuwe verenigingspakje oogt wat frisser en moderner en is voorzien van een speelse opdruk. Het turnpakje is in zwarte en witte wetlook, aangevuld met turquoise-zilver glitter wetlook. Het patroon voor en achter zijn bijna gelijk. De voorkant is voorzien van glitter steentjes. 

Het gympakje is van goede kwaliteit en is bedoeld voor jeugdleden om te dragen tijdens wedstrijden en in de les. 

Als een lid namens Olympia naar buiten treedt (zoals bij demonstraties en wedstrijden), moet deze zich kleden volgens de geldende kledingvoorschriften:

Voor de gymnasten, het nieuwe gympak (, witte sokken) en witte gymschoenen. Voor de jongens het blauwe T-shirt, een witte sportbroek, witte sokken en witte gymschoenen.

 

De gympakjes zijn te koop via www.tt-gymnastics.nl (van tematurn). Het nummer van ons tenue is V466. De link rechtstreeks naar het juiste gympakje is http://www.tt-gymnastics.nl/turnpakjes/turnpakjes-professional/turnpakje-v466.html

Turnpakje V466

Artikelnr.: V466
Omschrijving: Turnpakje in zwarte en witte wetlook, aangevuld met turquoise-zilver glitter wetlook. Patroon is achter bijna gelijk als voor. De voorkant is voorzien van glitter steentjes. Turnpak zonder mouwen. Turnpakje met een ronde hals en piping.