Even voorstellen, Ilana

Hallo allemaal,

Ik ben Ilana Immerzeel en kom uit Woerden. Ik geef dansles op donderdag bij Olympia en vind het geweldig om samen met mensen te dansen en genieten van mijn passie.

Mijn carrière is begonnen op het Minkema College. Hier ben ik echt in contact gekomen met dans, zang en drama in grote theater vormen. Ik genoot hier zo van dat ik had besloten om hier mijn werk van te maken. Na mijn middelbare school ben ik met auditeren begonnen en werd in Arnhem aangenomen aan de dansopleiding. Na twee jaar besloot ik om mijzelf breder te laten scholen en ben opnieuw auditie gaan doen in de richting musical en werd toegelaten tot de Dutch Academy of Performing Arts.

Ik heb als uitvoerend artiest geweldig mooie dingen gedaan zoals zingen en dansen in de Dinnershow, op de SS-Rotterdam, Backing vocal bij Paul de Leeuw, met Stanley Burleyson gedanst en bij verschillende tv zenders zoals SBS 6, VARA en rtl5 opgetreden. Maar ook heb ik in mooie theaterstukken gespeeld, zoals in Midzomernachtdroom, Driestuiveropera en Icarus.

Uiteindelijk ligt mijn hart toch bij het geven van dansles maar ook zelf schrijven van theaterstukken.  Ik geef al les sinds mijn 14e. Ik ben begonnen op het Minkema College waar ik de kans kreeg om les te geven aan de dansklassen. Vanuit deze ervaring ben ik gevraagd om les te geven bij andere dansscholen en heb mij kunnen ontwikkelen tot de docent die ik nu ben. Ook startte ik in 2012 mijn eigen bedrijf “Goed Fout Producties” en schrijf hiervoor theater stukken die bedoeld zijn voor het basis & middelbaar onderwijs. Hiermee hebben dit jaar al meerdere keren opgetreden.