Even voorstellen, Bente

Hallo allemaal!

Misschien kennen sommige van jullie mij al, omdat ik een paar keer heb ingevallen voor Ilana.
Mijn naam is Bente Bullock en ik kom uit Tilburg. Ik ga op woensdag lesgeven bij Olympia.

Ik dans al bijna mijn hele leven. Toen ik 10 jaar was begon mijn danscarrière echt, toen ik werd aangenomen in een voorstellingsgroep, waar wij mee optraden in Nederland, maar ook Duitsland. Toen ik nog klein was en mijn dansdocente les zag geven, wist ik het, dat wil ik ook!

Drie jaar later ging ik bij een musicalvereniging en vond dat zo leuk om te doen, dat ik het vanaf dat moment echt zeker wist; Ik wil iets gaan doen met zingen, dansen en acteren. Het maakte mij niet zoveel uit of dat nu in een vorm van lesgeven was of uitvoerend.

Na mijn middelbare school ben ik naar een opleiding gegaan die zich richt op recreatie op vakantieparken. Wij kregen daar ook entertainment lessen en mijn docent daar zag al snel aan mij dat ik daar niet op mijn plek zat. Hij raadde mij aan auditie te gaan doen op musicalopleidingen. Dat ging ik doen en werd aangenomen op de Dutch Academy of Performing Arts in Zoetermeer / Den-Haag.

Ik heb daar als uitvoerend artiest heel veel ervaring op gedaan. Ik ben achtergrondzangeres geweest van Paul de Leeuw, Ernst Daniel Smidt, Gordon & LA the Voices. Maar ook zat ik in het ensemble van Musical Classics Ahoy’. Waar ik 2 avonden mocht dansen voor een uitverkocht Ahoy’. Dat was een geweldige ervaring!
Ook heb ik in mooie theaterstukken gespeeld zoals Midzomernachtsdroom, Driestuiveropera, Icarus en in een bewerking van de musical Spring Awakening.

Twee jaar geleden ben ik samen met Ilana ons bedrijf ”Goed Fout Producties” gestart, hiermee maken wij educatieve voorstellingen voor basis,- en middelbaaronderwijs. Maar ook zijn wij in te huren als dans, zang, drama docenten, regisseuses, of uitvoerend artiesten.

Lesgeven vind ik erg leuk om te doen, omdat ik zo alles wat ik heb geleerd kan overbrengen aan enthousiaste leerlingen.
Ik heb er erg veel zin in! Tot in de les!