Afscheid Liäne

Vrijdagmiddag 13 december was het dan zover. Juf Liäne die aan de kleinsten van de vereniging gymles heeft gegeven, gaf haar (lang voorgenomen) laatste les. Liäne was in januari 2012 (weer) aangetrokken om tijdelijk gymles te geven op de vrijdag. Dat tijdelijk is met 2 jaar wat uit de hand gelopen, maar de vereniging en de kinderen hadden Liäne nodig!

In zo’n laatste les vlak voor de kerstvakantie en met een bijzonder afscheid moet er natuurlijk geapenkooid worden. De toestellen stonden her en der verspreid, de touwen hingen naar beneden, de klimrekken waren uitgezet en de vloer lag bezaaid met hoepels.

Afscheid LianeAfscheid Liane

Tussen de  twee vrijdag middaglessen door werd er met onverwacht veel presentjes afscheid genomen van juf Liäne (Een afscheid wilde ze helemaal niet…). De vereniging is blij dat Liäne bereid is geweest het tijdelijke lesgeven 2 jaar vol te houden. En voor iedereen was het een geruststellende gedachte dat Liäne het dorp niet uitgaat en bijvoorbeeld gewoon weer bij het zwembad iedereen kan treffen!

Liäne bedankt, Liäne bedankt, Liäne, Liäne, Liäne bedankt!